Kimske denkt er het hare van...

4 november. rare sokken en een baby met hoofdpijn

image

Na een goede nacht(!!) starten wij met een smoothie van blauwe bessen, banaan, yoghurt, appel en havermout. Sceptici, kom maar door!

image

Dochter kleurde de appeltjes rood

image

En voerde de eendjes met haar pop (genaamd Ella) in de draagdoek. Ja ik weet ook niet van wie ze t heeft hoor.

image

We liepen langs een schommel, alwaar A. niet kon schommelen omdat er twee pubers compleet met chips en energydrinks aan het loungen waren. Ik besloot maar snel door te lopen naar de volgende schommel, maar toen we langs de meiden op schommel liepen zei dochter: ‘kijk mamma, die KINDJES zitten lekker te schommelen!’ Als je iets niet horen wil als puber is dat je ‘kindje’genoemd wordt.

image

Ik maakte moeders gehaktballetjes met vegetarisch gehakt (sceptici; u mag weer!)

image

Soms moet je jezelf even verwennen. Koffie met opgeschuimde melk dus. Net even lekkerder.

image

E. valt behoorlijk hard op haar achterhoofd waar nét een houten auto stond, dus dat deed veel pijn. ‘Ga maar even knuffelen met mamma, dat helpt altijd’ zei A. wijs. E. denkt er het hare van.

image

Plague is nog steeds favoriet. Ik noemde mijn ziekte Poetin en won. gne gne

image

Ik doe aan Yoga en kreeg van mijn zwager en schoonzus een eigen yogamat. Ben ik héél blij mee, als smetvrezige. Ik kan me nu weer druk maken over bacteriën die op de vloer liggen en die bij het oprollen van mijn matje toch op de kant komen waar ik op sta.

De Yogales was fijn, we mochten onze sokken aanhouden wegens koud. Ik stond heel geconcentreerd in de boomhouding. Nadien moesten we onze ogen dichthouden, onze armen met de uitademing laten zakken en op datzelfde moment onze hoofd laten zakken. daarna ogen open!

Ik deed mijn ogen open en schoot in de lach

image

Ik was namelijk vergeten dat ik mijn melige sokken aan had gedaan omdat dochter die zo leuk vindt.