Kimske denkt er het hare van...

Dappere ik

‘Ieuwwwwwww’ hoorde ik mijn lief zeggen toen hij stond te plassen. Dat kan dan doorgaans twee dingen betekenen: op zijn sokken geplast of een dikke spin. Het bleek de spin te zijn. Nu ben ik niet geheel dik bevriend met deze vreselijke, monsterachtige gedrochten. Lief is daar dus ook geen fan van. We stonden dus weer eens te bakkeleien wie deze keer het gedrocht weg moest werken. Eigenlijk overbodig, want hee, dat heb ik dus nog nooit gedaan. Maar vandaag wel. Mijn vent de held op sokken (droge sokken), trok namelijk een beetje wit weg. En zo kwam het dat ik de stofzuiger pakte, deze op het gedrocht richtte en deze vakkundig naar de andere wereld hielp. Hoop ik. Daarom staat de stofzuiger, na flink wat hondenharen opgezogen te hebben ter belemmering van de onstsnappingstocht, op het balkon. Want je kunt immers nooit zeker weten.

4 Reacties

  • Elise

    Hhaha, die kruipt toch gewoon weer uit de slang. Ik pak die beesten op met keukenrol en die deponeer ik de toiletpot, doortrekken en vaarwel .. daarna sta ik te trillen maar ik doe het wel..

    Fijne avond, Elise

  • Angela

    ik heb idd gehoord dat spinnen weer uit de stofzuiger kunnen kruipen… volgende keer maar een doosje met dekseltje regelen..? 😉