Moederen

De Driftige Peuter

‘Blijf even bij mamma staan schat’

‘Nee hoor’

‘Jawel, ik wil dat je even bij mij blijft staan’

‘Ik zeg toch NEE!’

‘Prima, dan gaan we meteen weer weg’

‘Dat kan niet, ik zit hier op een stoel!’ hoor ik een meter of 5 achter mij.

Ik stond in de bieb. Ik zocht een boek over WordPress omdat ik mijn site beter wil snappen. Mijn peuter wilde niet bij mij blijven staan. Ik draaide me om. Een enorme rij met stellingen vol boeken, waar ergens mijn peuter tussen zat. Gelukkig zat ze in de eerste rij, keurig op een stoel.

 

Daarna ging het luchtalarm. ‘Neeeeheeee ik kom al hoor!’

Te laat kind. Je moeder is juf en erg consequent

We zaten in de auto onderweg naar huis. Dochter vond het niet eerlijk. Ik ook niet.

U ook niet. Nu moet u nog langer tegen deze site aankijken.

Namens mijn peuter: SORRY!

 

10 reacties