Kimske's keuken

DIY: vaasje groen

Een aantal jaar geleden kwamen wij terug van vakantie. De buren hadden op ons huis en onze katten gepast. Op tafel stond een kaartje, in de koelkast wat verse boodschappen. Een warm welkom! Maar de grootste verrassing was voor mij een vaasje met…. afgeknipte Hortensia’s! Het zag er lief en gezellig uit. Zo knus! Ineens besefte ik, dat ik niet alleen bij de bloemenjuwelier (De prijzen in het Gooi zijn dermate hoog dat het woord juwelier hier op zijn plaats is) mijn fleurige bosjes groen kon halen, mijn tuin staat immers vol!

De meeste mensen hebben wel een Lavendel, Hortensia, Margriet of iets anders bloeiends in de tuin staan. Dergelijke gewassen worden zodanig groot, dat je een paar bloemen echt niet mist.

In de loop der jaren heb ik een leuke collectie vaasjes opgebouwd. Soms koop ik nog steeds wat.. maar regelmatig knip ik wat uit mijn eigenste tuin!

wpid-20140730_162103.jpg

Vertel eens… hoe leuken jullie je huisje op?

2 Reacties