Kimske denkt er het hare van...

Een geurige vinger op de zaterdagavond

‘Ruik eens aan mijn vinger’ sprak de Stoere man en duwde zijn vinger onder mijn neus.
Afwijzend draaide ik mijn hoofd naar de andere kant maar ik ving toch wat aroma op.

Mijn verkouden neusje vulde zich op met de doordringende geur van een fijne parfum. Damesparfum welteverstaan.

Ik keek verbaasd opzij. De stoere man lachte zijn tanden bloot. ‘Lekker he?’

‘Voor een vróuw ja’ was mijn antwoord. Het geurtje kwam mij bekend voor. Ik ontving een tijdje terug een proefflaconnetje bij de Douglas en deze wilde ik graag testen. Ik had het flesje dan ook goed bewaard.

‘Ja, ik had even een rond dingetje nodig om iets uit te testen bij mijn auto en ik vond een flesje. Ik heb het maar even leeggekiept, maar nu ruikt mijn héle vinger ernaar. Ik vond het eigenlijk wel een luchtje voor jou’

‘Heeft het trucje gewerkt?’ Vroeg ik lichtelijk geïrriteerd

‘Nee, het flesje was toch te klein. Goh. Echt een lekker fris geurtje.’