Kimske denkt er het hare van...

Online bestellen

Ik woon in een klein dorp, waar op zich best wat winkels zitten. Een Hema, Blokker, Kruidvat, AH.. bakker, bloemist. boekhandeltje, dierenwinkel, ik heb geen klagen.

Maar voor een aantal zaken, moet ik toch naar een grotere plaats. Met 3 kinderen heb ik daar niet altijd tijd voor en zin in en zo gebeurt het, dat ik met regelmaat de pakketbezorger aan de deur heb staan.

Het is altijd weer een kleine verrassing wat er nu toch weer in al die dozen zit. Een soort pakjesavond eigenlijk. Misschien vraag ik wel of de bezorger alle pakketjes in een zak wil stoppen, op de deur wil bonzen en weg wil rennen voor een optimaal effect.

Laatst trof ik een doos van de Rituals aan. Een Behoorlijk Grote Doos.

In al mijn verstrooidheid was ik vergeten dát ik bij de Rituals had besteld, laat staan wát ik had besteld.

Kirrend van vreugd nam ik De Grote Doos aan. Fantaserend over wat erin zou zitten, ging ik eerst verder met koken. Later, als de kinderen op bed lagen, zou ik eens uitgebreid gaan kijken naar mijn schat.

Misschien had ik mezelf wel verwend met een gezichtsmasker. Zou raar zijn, want ik heb nog het een en ander liggen.

Nieuwe doucheschuim? Ook vreemd, want ik heb nog niets nodig. Hoewel een nieuw geurtje altijd fijn is natuurlijk. Ja. Misschien heb ik mezelf wel verwend. Mag ook een keertje. Maar die doos… veel te groot voor alleen een bus douchefoam. Nieuwe handcrème? Make-up? Wat heb ik toch in vredesnaam besteld? Het was in ieder geval zeker dat ik mijzelf vanavond eens op zou sluiten voor een fijne, ontspannende Hamam avond in de badkamer. Tot zover is duidelijk.

Ik had natuurlijk mijn mail kunnen bekijken en de verzendlijst door kunnen spitten, maar ik vond dit eigenlijk wel genoeglijk. Ik kookte en fantaseerde verder. Steeds meer zin kreeg ik in het heerlijk avondje dat voor mij lag.

Shampoo? Bodybutter? Het enige wat ik écht nodig heb, is nieuwe nachtcreme. Ik hoop maar dat ik die niet vergeten was te bestellen.

Nog een uurtje. Dan de kinderen naar bed, baby bij de Stoere Vader, insectenplaatjes dus veilig opbergen, en Moeders Ontspannen Avondje kan beginnen. Misschien zit er ook wel zo’n heerlijke geurkaars in.. hmmmm

Ik maakte mij ook een beetje zorgen. Ik bedoel.. blijkbaar heb ik voor een klein fortuin besteld en ik kan het mij niet herinneren.. Mag best een keertje, maar hoeveel keertjes heb ik dit dan gedaan? Blijkbaar was ik er niet helemaal bij, na 2 nachten zonder slaap. Dat kan financieel natuurlijk wel wat gevolgen hebben, en wie weet wat er mórgen weer bezorgd wordt. Pijnlijk dit.

Het genoegen maakte plaats voor bezorgdheid, en toen de kinderen eindelijk op bed lagen, werkte ik mijn man met de hond naar buiten, zodat ik dit ongetwijfeld beschamende moment zonder toeschouwers kon beleven.

Ik ritste de doos open en….

Rituals bestelling

lucht lucht lucht lucht, een reclame boekje, lucht lucht lucht en… een potje nachtcrème!

Kijk nou eens hoe volwassen ik ben. Ik bestel wat ik nodig heb, en meer niet. hoe eh.. opgeLUCHT kun je zijn.