Kimske denkt er het hare van...

Jarig!

Vandaag ben ik jarig! 33 jaar alweer….

Dit vier ik vanavond met mijn lief in mijn favoriete restaurant: Restaurant Robert

. Ik kom daar al vanaf mijn 3e geloof ik. Als kind mocht ik helpen, ik at daar graag pannenkoeken… ons huwelijk hebben we hier gevierd… zóveel herinneringen herbergen hier. Een paradijsje, midden in het Spanders Woud.  robert3

Dit restaurant is by far het beste waar ik ooit gegeten heb. Nu moet u weten, of misschien weet u dat al; ik ben een miespel. Bij mijn reservering zet ik standaard neer:

– vegetariër

– paprika allergie

– houdt niet van blauwader-, en geitenkaas

Nou… ga er maar aan staan als kok.

Wij hebben in al die jaren nog robert2nóóit tweemaal hetzelfde gegeten. Wel als los gerechtje, maar nooit tweemaal een zelfde diner.

Altijd even lekker, keurig verzorgd…. elke cent meer dan waard.

En nu komt het leuke! Mochten jullie nu denken: ‘goh, daar ga ik eens eten’ laat dan even een reactie hieronder achter. Ik mag een voucher weggeven waarbij je een gratis fles wijn krijgt bij je diner.Lijkt me niet verkeerd, of wacht: dat is niet verkeerd! Want die wijn…. nou ja.

Laat een reactie achter, deel het op twitter, zeg het voort zeg het voort…. en wie weet… mag ik jou een flesje wijn cadeau doen bij je diner!

De winnaar maak ik bekend op 15 oktober!

 

4 reacties

  • Elise

    He die Kim, of ik er ga eten weet ik niet, bij blijven toch meestal een beetje hier in de buurt 🙂 maar ik wens je wel alvast een fijne dag morgen.

  • Maarit

    Lieve Kim, gefeliciteerd met je verjaardag! hoop dat je een heerlijke dag hebt gehad! Ik wil er graag een keer eten lijkt me fantastisch! Zoals jij t neerzet ben ik erg nieuwsgierig geworden. En aangezien t in de buurt zit ga wij er zeker een keer koekeloeren! 😉 kus!!