Kimske denkt er het hare van...

Kimske Freubelt er lustig op los

Al van kinds af aan, zit ik te freubelen. Op school, thuis, als ik een film kijk.. ik laat zelfs mijn man altijd autorijden, zodat ik lekker kan haken onderweg. Ook als we met mijn, zeer geliefde, Saab op pad gaan, druk ik de sleutels in de handen van mijn man, knijp hem in zijn hand dat hij heel goed op moet passen, om mezelf op de passagiersstoel te nestelen met mijn haakwerkje.

Het ene apparaat na het andere werd aangeschaft, want Kimske houdt van koken, haken, kleding naaien, spulletjes bedrukken en noem het maar op.

Omdat ik niet meer werk, en dit ook buitenshuis niet meer wil doen, komen de muren soms op mij af. Daar word ik onrustig van. En wat hebben de kinderen aan een onrustige moeder?? Niets.

Ik word altijd zo lekker rustig van freubelen. Maar onrustig van troep. En als ik alles zelf hou, dan heb ik dus veel spullen. Maar als ik niet kan freubelen, dan ben ik weer onrustig. Toestanden! Niet normaal meer.

Daarnaast loop ik over van ideetjes en zie hier… ik ga eens een sprongetje in het diepe wagen.

Ik heb nog geen webshop, om de simpele reden, dat ik nog geen leuke naam heb. Mocht je suggesties hebben, ik verneem ze graag!

Voor nu heb ik een facebookpagina:

Klik