Moederen

Leuke uitspraken van mijn spruit

Geïnspireerd door kim die de uitspraken van haar kroost bijhoudt.
Mijn kleine grote meid is bijna 3. Mensen die haar kennen zullen beamen dat haar vocabulaire niets te wensen overlaat. Steeds vaker weet ze mij te smoren. Ik schrijf alles op in een schriftje. De leukste uitspraken heb ik hieronder neergezet:

‘Kijk mamma, E. heeft dit brood. Is van morgen!’

‘Nee, schat, dat heet gisteren.’

‘Neeeeej! Ik bedoel toen we wakker werden. Dat was vanmorgen toch?’

——–

‘Koffietijd he… dat is eigenlijk kindertijd maar dan voor Mamma’s.’

——–

E. slaapt erg slecht en ik ben veelal degene die eruit gaat. In het weekend slaap ik ‘smorgens en ’s middags een beetje bij.

Na het eten verzuchtte ik afgelopen dinsdag dat ik even ging slapen. A. dacht er het hare van: ‘ga je nu alwéér slapen mamma??’

 

Wat zijn leuke uitspraken van jouw kinderen? schrijf je ze ergens op of leg je het op een andere manier vast?

 

 

 

3 Reacties

 • Brittany

  I came to your Leuke uitspraken van mijn spruit | page and noticed you could have a lot more hits. I have found that the key to running a website is making sure the visitors you are getting are interested in your niche. There is a company that you can get traffic from and they let you try their service for free. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my website. {Check it out here:|Visit them http://xurl.co/9faxx

 • Brittany

  I discovered your Leuke uitspraken van mijn spruit | page and noticed you could have a lot more hits. I have found that the key to running a website is making sure the visitors you are getting are interested in your niche. There is a company that you can get traffic from and they let you try their service for free. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my website. {Check it out here:|Visit them http://s.qwerty.hk/d

 • Denese

  Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying too get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Many thanks!