Kimske denkt er het hare van...

Plog 9 oktober 2014

Goedemorgen! Baby E. sliep van 21.00 uur tot 04.00 uur. Ik niet. Manlief nog steeds verkouden en ik heb de afgelopen maanden zo slecht geslapen, dat ik nu niet meer goed in slaap kan vallen. Das wel een dingetje in mijn leven. Insomnia.

1

Fijn. Het gordijn heeft er ook geen zin in vandaag…

2

We gaan naar de drogist om oordopjes te kopen, misschien dat ik dan wat beter slaap. Ik was zo druk met A. aan het praten, dat ik vergat om de tube tandpasta af te rekenen. Ik was al bijna thuis, maar liep toch terug naar de winkel. Daar was ze verbaasd om A. dat er nog eerlijke mensen zijn en B. waarom ik niet morgen even langsliep. Tja. Daar had ze een puntje. Maar dat vergeet ik dan weer en daar kan ik stress om hebben.

3

Dochter belt met haar eigen telefoon naar oma. Dat gaat zo:

‘Hallo oma. Ik heb Woezel en Pip tandpasta. Jaha, echt waar. En weet je, mamma was vergeten te betalen, toen deden we dat en kreeg ik snoepje. Dag oma. Groeten aan opa’

4

Ze stond los!!!!!

5

Vandaag is mijn vader jarig.. maar morgen (10-10) ben ik jarig! Woehoe! Kaartjes! Morgen pas openmaken natuurlijk. De bovenste twee zijn kaarten voor A en E, van oma.

6

We aten herfstquiche en.. zoals hij eruit zag, zo smaakte hij. GODDELIJK

7

Ik veegde de duplo bij elkaar…

8

Dit was 20.45 uur. Ik dacht een ritme te hebben, maar nee. Baby is klaar wakker!

Ik kijk nog even tv en ga om 23.45 uur douchen. Schoon mijn nieuwe jaar in. Tevens wil ik 00.00 uur niet bewust meemaken: mijn moedertje belde altijd klokslag 00.00 uur om te feliciteren. De stilte is nu al voor de 7e keer oorverdovend. Het doet mij pijn. Zoveel pijn, dat ik vandaag even mijn kop in het zand steek.

Tot morgen!