Kimske denkt er het hare van...

Robotstofzuiger kan zijn huis niet vinden

Mijn lieve robotstofzuiger is overspannen. Ik heb denk ik teveel van hem gevraagd en te weinig aandacht gehad voor wat hij nu eigenlijk fijn vindt. Hij is nu bijna 9 maanden bij mij, en nu al een burn out. Heftig.

Ik ben erg blij met mijn robot. Maar dat hij zijn home base niet meer kan vinden, en zichzelf dus niet op kan laden.. tja. Een béétje jammer is het wel. Staat hij uren piepend, 1 meter voor zijn basisstation verwijderd, te jammeren dat hij de weg kwijt is. Waarna hij uitgeput in slaap valt.

Ik heb hem dan liefdevol, wiegend naar zijn stationnetje gebracht. Toegedekt, liedjes gezongen.. maar het mocht niet baten.

Het moment van afscheid heb ik lang uitgesteld, ik bedoel.. nu moet ik mijn ex weer van stal halen, en daar zit niemand op te wachten.

Ik hoop maar, dat een korte vakantie bij mijn vrinden van Coolblue hem goed zullen doen. Dat hij een beetje kan ontspannen.

En dan beloof ik plechtig, dat als hij weer thuiskomt, de vlag uithangt en een paar fijne cake kruimels voor hem klaarliggen.

En tot die tijd, ga ik stilletjes in een hoekje zitten huilen.

Tussen al het stof en de hondenharen.