Vegetarische saucijzenbroodjes van de Vegetarische slager

Vanavond valt er iets te winnen van de Vegetarische slager! Hou kimske.nl goed in de gaten 🙂

 

Schreef ik gisvsteren over de saucijzenbroodjes van Valess, kwam ik vandaag bij onze bio-super saucijzenbroodjes van de Vegetarische slager tegen. Ik wist niet dat ze ook dit in het assortiment hadden! Natuurlijk nam ik meteen een pakje mee.

Als vegetarische vleesliefhebber (principedingetje) kan ik de vegetarische slager doorgaans érg waarderen omdat de smaak heel dicht bij echt vlees komt.

Het saucijzenbroodje beviel mij een stuk beter dan het wannabe-saucijzenbroodje van gisteren.

Op de verpakking staat dat het broodje een half uur in de oven moet. Ik haalde mijn broodje er na 15 minuten al uit, heerlijk goudbruin en goed gekruid!

 

 

vsrauwVSgebakken   vsbinnen

Uit de verpakking                                   Uit de oven!                                                                Van binnen

(zoals het eruit ziet op de verpakking)

 

Dit is een saucijzenbroodje zoals een saucijzenbroodje hoort te zijn: romige bladerdeeg, knapperig, pittig!

Gelukkig zitten er twee in een doosje… morgen nog eentje 🙂

Ik associeer saucijzenbroodjes altijd met mijn opa. Mijn opaatje die altijd saucijzenbroodjes bakte als hij wist dat er bezoek kwam. Altijd kwam de geur van koffie én verse saucijzenbroodjes mij tegemoet..

Wat is jouw associatie met saucijzenbroodjes?

 

2 Comments

  1. Hema. Ik haalde af en toe een broodje bij de slager. Nu heel af en toe in het bedrijfsrestaurant. Lekker !

  2. Ohjaa Hema… natuurlijk! Hmmm lekker. Ben blij dat ik deze ontdekt heb 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *