Kimske's keuken

YEAH

Halloo!!

Wta een dagje vandaag, heerlijk weertje, lekker van genoten, en: heb eindelijk een giga lijst met nummers uit de jaren 80 te pakken (muziek) Thnx Ron!

Sja

En toen

dus

zat ik zo mijn smsbestand leeg te maken
en kwam ik er tot mijn grote verbazig
achter….
dat….
al 3 dagen…
NIEMAND
mijn heeft gesmst….
Stel he, ik los nu op in het zoutzuur… zal IEMAND dat merken????? ;o) (let vooral op vette knipoog achter deze zin, voordat ik weer allemaal opbeurende peptalk krijg)

Maar serieus, normaal als ik mijn gsm een dagje vergat, gegarandeerd 5 á 6 nieuwe berichten, en nu…..
grom mopper

tis nie leuk….
*snuf*

Ik was vandaag even aan het tanken, bij de sjel, en toen ik uit mijn auto stapte, en de verschillende ‘brandstoffen’bekeek, en er Euro 98 super plus uit wilde pakken, viel mij op…
dat de shell pura ‘slang’verborgen zat onder een flinke laag spinnewebben….
Mijn nieuwsgierigheid zorge ervoor, dat ik alle pompen (9) even afliep, en overal zag ik hetzelfde, dat is dan een niet zo giga goed lopend goedje, vrees ik voor de gele schelp, wat toch wel een financiele strop moet zijn, hoewel, eerlijk is eerlijk, ik vond het er lachwekkend uitzien, en vor de zoveelste keer deze maand baalde ik ervan dat ik geen digicam had… Na het afreken tufte mijn lieve nissan sunny weer op euro 98 weg… voor hem ook geen pura, helaas…..

Iedereen die bij de shell komt, ooit, let er eens op, en schrijf je bevindingen hier op.. ben benieuwd of ik gewoon bij een verkeerde pomp stond, of dat het landelijk is….