Kimske's keuken

Dag 2: foutje bedankt!

Omdat het vandaag Valentijnsdag is, haalde ik een marsepeintaartje voor mijn lief. Soms doet hij namelijk wel aan bloemen en soms niet. Ik hou er niet van om met lege handen te staan op zo’n moment.

Toen ik later in de provisiekast aan het scharrelen was om het avond eten bij elkaar te sprokkelen, kwam ik wat rolmarsepein tegen om zelf taarten mee te bekleden. Oeps! Ik had best zelf een valentijnstaartje kunnen bakken. Zou lekkerder zijn en leuker. Zo zie je maar; zonder na te denken koop je alles maar. Zo zonde!

 

Vanavond had ik een standaard recept aangepast. Als ik aan spinazie denk, denk ik aan pasta en pesto. Echter, ik had geen parmezaanse kaas dus kon geen pesto maken. Aan potjes doe ik, zoals eerder gezegd, niet. Ook eet ik even geen prei, dat hoort wel in mijn recept. Dit, omdat onze dochter daar niet zo goed tegen kan. Ik geef uiteraard borstvoeding, dus dan moet je daar rekening mee houden.

Als avond eten bakte ik een uitje met wat diepvriesspinazie. Daar deed ik wat fijngehakte basilicum en knoflook bij.

Ik had nog een lik creme fraîche en dat zou best smaken!

Ik kookte een restje tagliatelle en vermengde dit met het spinaziemengsel. Ik versierde de boel met geraspte kaas en deed het geheel in de oven.

Lekker en gezond!