Kimske denkt er het hare van...

Hemaatjes/ jumpsuit

Als kind was ik verknocht aan de Jumpsuit; een pyjama waarbij de broek aan het hesje vastzat. Tegenwoordig beter bekend als ‘onesie’.

Hele collecties had ik. Lange mouwen, korte mouwen, met streepjes.. of beertjes. Je kunt het zo gek niet verzinnen of ik had hem.

Van de een op andere dag waren deze hobbezakken nergens meer te koop. Stad en land zocht ik af, maar helaas.

Achteraf vind ik het wel héél toevallig, dat precies toen ik op de leeftijd kwam om een man zo gek te krijgen om zich aan mij te binden… de jumpsuits nergens meer te bekennen waren. Toeval?

Ik had me erbij neergelegd en leerde leven met het grote gemis. Tot in 2013 de Onesie immens populair werd. Welliswaar als huispak en niet als pyjama, maar toch. Je snapt dat ik een voorraadje aangelegd heb.

Bij ons aller Hema verkopjumpsuiten ze, op de kinderafdeling, weer onesie pyjama’s. In mijn maat!!! Met mijn 1,75 cm pas ik makkelijk in onderstaande maat. Helaas ben ik tweemaal zou oud als de maximum leeftijd op het kaartje?! Het zal vast een plot zijn… om mijn huwelijk te sparen.

Overigens vraag ik mij af of de Hema serieus denkt dat je tussen je 14e en 16e deze lengte hebt. In dat geval ben ik blijkbaar heel erg klein voor mijn leeftijd 🙂

2 reacties