Kimske's keuken

De wijnglazen van juf Kim

Ja echt waar.
Oók ‘juffie’ drinkt wel eens een wijntje. Of, moet ik zeggen: juíst juffie drinkt wel eens een wijntje, vooral na een dag waar de kinderen stuiterden van de adrenaline?
Hoe dan ook, de wijnglazen van juf Kim, daar is iets bijzonders mee.
Ik koop me scheel aan die dingen, maar op de één of andere manier, gaan ze allemaal heel snel naar de wgh ( wijn glazen hemel ) die bestaat. Eerste straat links van de vissen hemel zeg maar.

Óf juffie kijkt niet uit met afwassen, of ‘de vriend van’ let niet op met afwassen. Aangezien laatstgenoemde meestal de vaat doet, kunt u uw conclusies trekken.
Als juffies vriendje wél uitkijkt met afwassen, wilt het nog wel eens gebeuren dat poes Soes besluit dat het lijdend voorwerp van het aanrecht/ tafel/ kastje moet verdwijnen.

En juffie Kim, is een beetje een zeurkous. Die gelooft echt dat wijn lekkerder is uit een kristallen glas. Het liefst die hele fijne van de AH.
U weet wel, die hele fijne van de AH die de AH óf niet meer in het assortiment heeft ( sommige filialen) óf ze zijn uitverkocht ( er zijn blijkbaar meer juffies met vriend en kat).

Vandaag maakte mijn hart een sprongetje, toen ik ze daar zag staan, in het andere filiaal. MIJN MIJN MIJN zei een stemmetje meteen.
Eigenlijk wilde ik meteen 4 dozen à 2 glazen meenemen. Maar das dus 4 maal zoveel als ik nodig heb. 4 maal zoveel kans op ongelukken. Echt waar.

Juf heeft áltijd gelijk!!

😉

4 reacties

  • joy

    Tja dat verhaal van de wijn ken ik wel na een dag van die aandachtvragende “schatjes” ben je wel toe aan een wijntje (ééntje nou?…) Dan om je weer eens lekker tot rust en wordt je weer een beetje opgewekt, dat heb je dan ook wel nodig, want de volgende dag staan deze om aandacht schreeuwende monstertjes er weer!!
    Conclusie: EEN LEVEN ZONDER WIJN IS… NOU JA … GEEN LEVEN