Kimske's keuken

Degelijkheid

Met deze schoenen is het niet meer goedgekomen, de hond vond mijn blauwe sneakers ook erg lekker maar dan op een andere manier. Zo hield juf over:
– Slippertjes
– Hakjes

Niet handig als je een staand/ lopend/ hangend/ nooit zittend beroep hebt. Maar ik was het stiekem wel zat, altijd dat gezeik met schoenen.

Kimske wil nooit met de meute meedoen, maar deze meute was wel een hele comfortabele. Even in de winkel kijken wat er nou zo bijzonder aan was.
( Nee Crocks dragend Nederland, jullie rage vind ik persoonlijk te erg)

Ah jaaaa.

ohhhhh

Goddelijk!

Heeeeeerlijk

Dan maar een opvallend kleurtje, om toch niet helemaal met de ( vnl. zilverkleurige) meute mee te doen:

4 reacties

 • Cindy

  Oh nee jij ook al!! Ik vind het model niet echt my cup of tea, maar het kleurtje is wel goedgekeurd ๐Ÿ˜‰ Jammer van die andere schoenen, maar deze zijn zomertechnisch wel weer een stuk beter ๐Ÿ™‚

 • Marijke

  Oh ja, je au au au schoenen… tja jammer zeg. Maar Birkjes zijn toch ook fijn.
  Ik doe niet mee met de rage, maar wie weet, ga ik ooit net als jij nog over stag. Want dat had ik ook met de beroemde Uggs.

 • Joeltje

  Kom hier tegenwoordig wel vaker ff kijken. Stel me nu maar eventjes voor.
  Ik ben het HELEMAAL eens met de nieuwe schoenen. Ik wil ze ook. Maar heb zo’n lelijke tenen. Nog maar eventjes denken dus. Eventjes dan.

 • kimske

  @Cindy: ik ben normaal meer van het kakkineuze geneuzel, maar eenmaal dit gepast en ik was om

  @Marijke:mijn au au au schoenen krijgen nog een kans, ik las iets over aandoen, volledig natmaken en dan aanhouden tot ze droog zijn.

  @Joeltje: welkom hier! Leuk dat je je nu bekend maakt ๐Ÿ˜‰