Kimske's keuken

Deuken.

‘Hoe zou dat daar komen?’
‘Wat zou waar komen?’
‘Het lijkt me niet een paaltje, daar zit ie te hoog voor’
‘Waar heb je t over?’
‘Bovendien deukt het teveel door naar voren. Ik denk een muurtje ofzo’
‘?!’
‘Goh, wat zou die persoon ziek zijn zeg, met zó’n deuk in je auto’

Dat heb ik dus al jaren he. Deuken fascineren me. En als ik een deuk voorop zie, dan denk ik: HA eigen schuld! A_F_S_T_A_N_D! Sinds kort heeft een auto in de straat een enorme deuk over de volle breedte. Achterop. AU! Denk ik als ik die deuk zie. Dat zou pijnlijk zijn voor diegene.
Bijna zou ik dan een briefje onder de ruitenwisser willen doen: Hoi! Ik, eigenaar van auto **-**-** wil graag weten hoe jij aan je deuk komt. Groetjes, gele Ka. En dat ik dan later een briefje onder ruitenwisser terugvind: ‘Hoi! Iemand hield te weinig afstand, nu heb ik een probleem en ik ben pissed, heb jij zoiets wel eens meegemaakt? Groetjes van auto-deuk.’

En dat je er dan nooit achter komt wie die persoon is. Zeg maar.

5 reacties

 • Joeltje

  Ik zou dus niet durven. Dadelijk denkt die auto dat jij hem die deuk hebt bezorgd en rijdt je zomaar een dikke deuk in jouw achterkant, gele Ka. Niet doen!!

  -is zich er van bewust dat auto’s niet écht kunnen denken-

 • Elise

  Yep, mijn nieuwe corsa, jaar of 6 geleden. Even geparkeerd op een hoek om te betalen en je komt terug en er zit een giga deuk in, en geen briefje. Tot we gebeld werden door een agente in Burger, ze had het gezien en van de doorrijder het nummerbord genoteerd, goddank…

  maar ik voelde me zo K*T, auto was 2 dagen oud….

  Groetjes Elise

 • Angela

  whaha het is maar wat je bezig houdt 😉 zodra ik een deuk zie bij iemand anders denk ik alleen maar “gelukkig was ik het niet” (slachtoffer, veroorzaker… maakt niet uit)

 • Astrid

  Hoi!
  Toen onze dochter werd geboren stond onze auto op de parkeerplaats van het ziekenhuis. En toen we naar huis mochten zat er een GAT in onze bumper. En onze auto is best groot. En de bumper heel stevig. (want ik reed al eens tegen een boom en toen zag je nog geen schrammetje)
  Dus een of andere idioot moet er minstens HEUL hard ingereden zijn. Met een trekhaak ofzo. En dan gewoon doorgereden. Hatelijk. En bovendien kostelijk. Oftewel duur. Want er zitten ook parkeersensoren in.

  Dus bij deze weet je het verhaal. Mevrouw van de Ka.

  Groetjes. Mevrouw van de auto waar een gat in de bumper zat maar die inmiddels een nieuwe bumper heeft.