Kimske's keuken

Fileflirten.

Dus ik stond laatst in de file. Tussen alle leasebakken die ook richting Almere gingen in. Ik word, al rijd ik 140, altijd gekleefd door een PB (PooierBak). Op mijn ´werk´ hadden ze daar wel een verklaring voor: ´Ka´s horen niet op de linkerrijbaan´, welja. Stelletje…. blaaskaken.
Enfin ik stond dus in de file. Op de radio hoorde ik iets over fileflirten. Ik vroeg mij af of dat kan, dus besloot om me heen te kijken of ik iemand met iemand zag flirten. Dit was niet het geval. ´Zou ik het nog kunnen?´vroeg ik mij af, want ja, na 5 jaar relatie ga je je toch afvragen hoe je in de markt ligt, zeg maar. Ik keek onwennig om me heen of er wat te flirten viel. Twijfelde of ik lief niet eerst om toestemming moest vragen, maar bellen en rijden is een no go, zo schijnt.

Tijdens dat kijken zag ik niet echt veel boeiends. Vooral vrouwen.

Nu had ik het over mijn vorige logje over mannen en hun (on)gebruik van w.c.papier he. Nou, ik zag dus in deze file… vrouwen…. En die waren niet aan het flirten. Nee, die waren aan het eten. Geen krentenbol of een mars, zoals ik, nee een warmere hap. Meer op.. lichaamstemperatuur. Deze vrouwen, in hun leasebak, waren namelijk… uit hun NEUS aan het smullen. JUKJUKJUK! (het niveau van deze blog daalt met de dag)….

Waarom zit iedereen lekker te flirten en kijk ik weer tegen een stel neuspeuteraars aan! IEUW!

Maar toen gebeurde er weer iets anders. Iemand, die mij niet zag ( ja kop maar in, kleine auto, over het hoofd zien), propte zijn auto even vlak voor mijn auto. Hij kwam achter een vrachtwagen vandaan dus no way dat ik dat zag aankomen. Ik was net weer aan het optrekken maar kon wel op tijd stoppen. De man bleek aan het bellen te zijn. Niet handsfree. Of juist wel: handsfree van het stuur. Dus bellen is idd. niet zo goed.

Oh, en waarom wáárom heb ik al vier keer alcoholcontrole gehad maar nóóit een BOBhanger? De agenten zeggen elke keer wel dat mijn auto BOBgeel is, maar steeds zijn de sleutelhangers op. Ik vind het stom. Volgende keer ga ik toch lekker drinken, want voor die bobhanger hoef ik het niet te laten. GNA

6 reacties

 • Marijke

  Hahahahaha een pretlogje hoor. Maar wat je ook ziet onderweg… hahahaha. Als ik een man in zijn neus zie peuteren dan toeter ik altijd even 😉 hi hi.

 • Joeltje

  @Marijke: die houden we d’r in!
  Fileflirten..ik heb wel eens met 5 vriendinnen in een auto gepropt gezeten, op weg naar een concert van Madonna. Aanspraak dat je dan hebt!
  Ik bedenk steeds dat ik van die bordjes met teksten in de auto wil met teksten als “je mag hier 120 kut” of “ga aan de kant met je leasebak sukkel”, maar ik durf niet zo. Komt zo agressief over. Lijkt me. 🙂

 • Elise

  Smerig, ik zie ze ook vaak, rijden wij in de zelfde file ? A27 richting Hilversum ????

  Smerig hé, je weet toch dat je gezien wordt…

  Ik heb altijd wat te eten in de auto, appel of snoepjes…

  Fijne avond, Elise

 • Mark

  Je hebt-nog steeds- ene erg mooie originele schrijfstijl (of zienswijze) Alleen jammer dat je zoveel verschillende onderwerpen in één blogje propt. Het zijn m.i stuk voor stuk observaties die het verdienen in een apart logje behandeld te worden.

 • kimske

  @Marijke: Das een goeie, ga ik ook doen!
  @Joeltje: oeh die leasebak sticker lijkt me wel wat!
  @Elise: SOms rij ik daar wel, meestal kom ik vanaf Almere
  @Kwan: Ja, tis wel goed voor de lijn, want op deze manier hoef ik ook mijn mars niet meer.
  @Mark: Dank je wel voor je reactie. Maar aangezien dit mijn blog is, schrijf ik zoals ik wil, wat ik wil en hoe ik dat wil. Ik ga dan verder ook niet in de verdediging waarom ik meerdere onderwerpen in een logje prop, das mijn ding. Ik hoop wel dat je hier langs blijft komen uiteraard, harstikke gezellig!