Moederen

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw…

Badje badje, kom maar gauw!

Straks, als mijn lieve grote kleine peuter wakker is, gaan we eerst even boodschappen doen, want morgen gaan we naar de dierentuin. Dat weet ze nog niet, want ik beloof nooit wat. Met een baby en het wisselende weer weet je nooit of je je belofte waar kunt maken.

Als we de dierentuingoodies gekocht hebben, gaan wij weer naar huis, waar we het badje op zullen zetten. Ook dit weet mijn lieve spruit nog niet, maar terwijl zij lekker aan het slapen is, ben ik plaatsvervangend nerveus. Wat wordt ze toch groot, zo ineens….

Wat gaan we doen in het badje? Lekker spelen met speelgoed wat alleen in het badje mag en natuurlijk: komkommerhappen!

Ik gooi wat schijfjes komkommer in het (laag gevulde) badje, en dochter mag ze van de bodem af happen, spannend!

 

Wat doen jouw kids allemaal in het badje?

Eén reactie