Kimske's keuken

Kaharig…

Dus. Sta je bij de supermarkt, zie je een stuk of 6 opgeschoten jongens bij je auto staan. En lachen en wijzen haha wat een lol. Je loopt naar de auto en ja; er zit iets in mijn uitlaat. HAAR. ja. Haar uit mijn uitlaat. Nu weet ik dat ik een bijzondere juf ben met een bijzondere auto, maar dat er haar uitgroeit? Paniek, Directe paniek. Uitlaat die verstopt is, das niet goed. Ik lief bellen en lief neemt niet op. Ik bel mijn oom, mijn reddende engel. ‘Er zijn aso’s en die hebben iets in de auto gestopt en nu gaat ie straks fikken want ik ben baaahaaaahaaaang!’ En oom belooft snel te komen. Lief nam inmiddels op en kwam ook. Dappere lief geeft een ruk aan de pluk en hij bleef maar trekken. Trekken zoals ik hem nooit heb zien trekken. Ruim een meter grijs haar komt mij uitlaat uit. De etters. Gewoon haar in mijn uitlaat. Dat kan gaan fikken man! Mijn oom raadt aan hier wel melding van te maken bij de politie. Langzaam reed ik naar huis en reden lief en ik in de kale Polo door naar de politie. Lief vroeg met wie ik nu weer ruzie had gemaakt. Ik dacht aan de laatste aanvaring. Dat was gewoon met een omaatje in Corsa. Die reed te langzaam en.. oh god! Zal ik haar per ongeluk opgeslurpt hebben met mijn gele monster?

De agente keek me vol afgrijzen aan, toen ik de pluk uit mijn jaszak trok. Ze vond t een vreemde zaak en ik ook.
Hop naar huis en morgen maar even naar de garage. Lief meende nog meer te voelen en hee wat rammelt mijn uitlaat ineens.

Omdat ik denk: waarom alleen bij mijn auto, dacht ik dat het om een soort rage zou gaan. Kaatjes zijn wel vaker de klos bij vernielingen. Dus ik googlede. En kwam dit tegen.

Klik

Dus.
Ik heb aangifte gedaan van een plukje dempwol…

En nu ga ik mijn auto doen. Permanentje.

Het coole is dus, dat dat isolatiespul gewoon dempwol wordt genoemd. Dus nooit meer koud met de Ka, ik brei gewoon een sjaal in de file.

9 reacties