Kimske's keuken

Kimske heeft stoornissen..

Als ik alle mail mag geloven, heb ik vreselijke stoornissen.. Erectiestoornissen welteverstaan. Dagelijks wordt mij gevraagd of ik een mooi meiske heb, maar last van stoornissen.
Spam, gek word ik er van. Maar wie niet.

Wel heb ik last van andere stoornissen. -pubers-zonder-respect-die-in-de-bus-zitten stoornissen.
Wat zegt u?
Nooit van gehoord?
Prijs uzelf.
Vandaag was het weer eens raak. Deze keer was iemand die blind was de dupe. Herhaaldelijk werd de arme man verteld dat hij gek was. De man reageerde niet meer. Ik probeer niet te reageren in dit soort situaties, maar vandaag lukte t me niet. Ik draaide me om en vroeg of ze zich nu stoer voelden. De verdere weg werden achter mij plannend gesmoord om mij te slaan, want hier kom ik niet mee weg etc etc. Enfin, toen ik uitstapte hoorde ik ze zeggen dat ik de volgende keer maar mijn bek dicht moet houden. Ik kon mijn lach niet meer inhouden en liep de bus uit.
Het ergste vond ik, dat de buschauffeur niets deed, behalve kijken in zijn spiegel en erg hard over hobbels heenrijden, zodat het hele gezelschap achter steeds op en neer dreunde…
Helaas zat ik ook achterin.

Weet je, geef mij mij liever spam-stoornissen, die kun je tenminste deleten πŸ˜‰

5 reacties