Kimske's keuken

Kimske schaamt zich…

Lief en ik drinken iedere week zo’n 4 flessen wijn weg.
Nu zul je denken: tering, das veel.
Maar uit een fles haal je gemiddeld 4 glazen. Wij dringen iedere avond 1 glas, heel soms 2. Meestal in het weekend.

Kimske vergeet echter iedere keer, net zoals haar statiegeldflessen, om de lege flessen mee te nemen.

Vandaag had ik de keuken geschrobt, dus ik moest wel.

Met een megatas ( u kent ze wel) vol met flessen ( 36) liep ik met een rood hoofd richting de glasbak. Om me heen kijkend of ik geen bekenden zag, gooide ik snel alle flessen in de bak. Verschillende kinderen en mensen keken mij aan. Vooral die eerste doelgroep, daar maak ik mij zorgen over. Ik bedoel, ik sta wel voor de klas weet je. Als een kind uit mijn klas ziet dat Juf zo’n 36 wijnflessen weggooid, dan is de roddel snel ontstaan. Ik maak mij altijd nogal druk om wat mensen denken, ziet u.

Vroeger deed ik het anders, maar dan voelde ik mij helemaal een misdadiger: ’s avonds na sluitingstijd reed ik het lege parkeerterrein op, om mijn flessen te lozen.
Echter dat was ook niet zo slim.

Voortaan toch maar iedere week mijn flesjes meenemen…

2 reacties

  • Mikebollo

    Mikebollo stuurt gewoon de vrouw des huizes op pad met de lege kratten. Misschien moet je bier gaan drinken, dan sta je niet meer met wijnflessen bij de glasbak.

  • Nakisha

    Hihihi nou, je hoeft je toch niet te schamen? Desnoods zeg je gewoon dat je ook altijd de flessen van de buren weggooit… 😉

    Diane