Kimske's keuken

Kimske wordt oud…

Op een terrasje zaten we gezellig wat te wijnen, lief, ik, B en A. Nadat het toch wat koud werd, besloten we ergens naar binnen te gaan. God wat was het lang geleden dat ik uit me dak ging op de dansvloer. Ik weet t nog goed, hele nachten lang. Ik kon best goed dansen, vonden meer mensen die me dit meldden.

We kwamen in een kroegje met dansvloer. God wat ging te kriebelen. A en ik keken elkaar aan en voor we het wisten, stonden we uit ons dak te gaan. Wijntje hier, wijntje daar. Damn! Ik voelde het al goed. Me benen deden ook wat stroever en voor het eerst in mijn leven, moest ik geregeld een pauze inlassen.

Nadat ik aan het water ging, begon ik al te vermoeden dat we echt 8 jaar verder zijn. Maar eej, hoppa.

Eenmaal thuis fluisterde ik dat het wel erg gezellig was. Moesten we vaker doen.

Lief had ook iets teveel op en besloot de waarheid te spreken: ‘lief, iemand sprak me aan, dat je écht niet kon dansen’

Mijn god.

Klaarwakker en opslag nuchter, whoppa. Weg pret.

Nu wist ik het zeker.

Ik word oud!

Eén reactie

  • Eric

    25 wat een geluk, ik ben al 30!! Ik ben op mijn hoogte punt gestopt met dansen, dan kon niemand er mij op aanspreken dat ik niet meer kon dansen. Tja, wat wil je…hakkûh is helemaal uit 😉