Kimske's keuken

Kimske ziet het licht..

Het mag nu dan eindelijk bekend zijn, want het gaat gewoon GOED: Kimske doet de pabo deeltijd.
wat? maar je deed toch pedagogiek?
klopt, maar ik kwam er achter dat als je op een hogeschool voltijd ingeschreven staat, en je Propedeuse hebt, dat je dan gratis bij een andere hogeschool ingeschreven mag staan en dus ook daar lessen mag volgen.
2 studies dus? Is dat niet veel?
Tis pittig, maar leuk. Van ortho volg ik alleen de zelfstudievakken nog. Stage ga ik misschien combineren met pabo stage, en over 1.5 à 2 jaar, is Kimske dan klaar.

Tot zover mijn bekendmaking van mijn grote beslissing. Ik wilde het even stilhouden, tot alles stabiel en wel op de rails stond.

Maar man man man dat kost een boel tijd en energie zeg!
Vandaar dat ik zonet dan ook alvast mijn boodschappen heb gedaan.

Jawel, Kimske gaat met d’r tijd mee: boodschappen doen, midden in de nacht.
Als alles goed is, staat woensdag busje voor de deur, met enkele kratten boodschappen.
De kosten? € 5,-. Das best veel ja…
Maar ik hoef niet in de rij te staan, mezelf gek te zoeken als iets niet te vinden is, ook is zoeken naar een parkeerplek even niet aan de orde, en het inpakken van dit alles ook niet. Alleen het uitpakken. Waarschijnlijk weet ik niet precies meer dan, wat ik allemaal besteld heb. Een soort mega verrassingsei dus!

Bovendien krijg ik er een fles Kombucha bij. Gewoon, gratis. Kijk, en daar houdt Kimske van..

3 reacties

  • Ron

    heheh: Ron doet voornamelijk aan prijsvragen mee. Je kunt het zo gek niet bedenken, of ik laat mijn gegevens daar achter met een (vaak makkelijk) antwoord. Dat levert zo nu en dan best leuke post op! 🙂 Waarmee ik het dan gewonnen heb, vraag ik me niet eens meer af! 😛