Kimske's keuken

kwaliteit vs. kwantiteit

Laatst had ik een gesprek over chocolade. Met een man. Ja. Die snapt dat dus niet hé, dat vrouwen hartje chocolade.
Op een bepaald punt sprak ik mijn voorliefde voor melkchocola uit. Manspersoon vond dat maar raar, puur is veel intenser. Ik beaamde dit. Veel smaakvoller! Beaamde ik ook. Meer chocola in minder calorieën en weer was ik het er mee eens.

Maar waarom dan toch melk?

Heren heren is dat antwoord nu echt zo moeilijk?
Pure chocola is voller van smaak. Vult sneller, zo sprak de persoon.

‘En dat is nou nét het probleem’ beet ik toe.

2 glazige ogen keken me aan.

‘Want, in bepaalde weken, gaat het vrouwen, chocolatechnisch, niet om de kwaliteit, maar om de kwantiteit!’

Hoe meer Kimske opkan, hoe beter Kimske zich voelt. Moet er niet aan dénken om dan na 2 happen al te moeten zeggen ‘khoefniemeer’

5 reacties

 • Riz

  ja die mannen schijnen dat niet te snappen.. gelukkig hebben wij vrouwen dat wel door.. en hoeven we eigenlijk niets uitteleggen aan ons zelf.. haha.. en bepaalde weken? gaat het niet eigenlijk om alle weken?

 • Elise

  Hmmm, zijn toch echt alle mannen van mars…..dar hebben ze ook geen chocolade, snap dat dan.

  Heerlijk, melk chocolade, mjammie

  Elise

 • kwan

  Hahaha!!

  Hier eentje die niets om chocola zelf geeft!
  Maar wel om chocolade-producten (chocolade taart, chocolademelk, koekjes met stukjes chocola… jammie!)

  *gaat NU op zoek naar iets lekkers*