Kimske's keuken

Nattigheid

Zoals jullie allemaal weten, zijn wij wegens vele lekkages, aan onze derde wasmachine begonnen. Deze bleek ontzettend te fluiten, maar, erger, het lekken hield niet op.

Eerst had je na 5 wasjes een klein plasje water, maar al snel was het zo’n 10 liter per wasbeurt.

Technisch (uche) als wij beiden zijn, gingen we op zoek naar het euvel. Uiteraard niet gevonden. Oke, we moesten maar een loodgieter bellen, en dus even bezuinigen, want dit kan een heel duur geintje worden. ( dit was het al , als je bedenkt dat we al 3 wasmachines verder zijn, maar daar denken wij niet aan: doet AU.)

Om toch te kunnen wassen in deze dagen, hadden we het plan om een slang te kopen, waardoor we de huidige afvoerslang konden verlengen, zodat het water dan maar in de gootsteen terechtkwam.

We waren heftig aan het bedenken daar in de Gamma. Deze bleek overigens niet tot 18.00u, maar tot 17.00u open te zijn. Een verkoper kwam onze kant om te helpen, want ze wilden naar huus.

Wij snel uitleggen wat er gaande was, dat we altijd natte voeten hadden als we aant wassen waren, dat er altijd wel handdoeken in de keuken liggen, om maar niet te spreken over evt. lekkage.
De beste man kwam met een rubberen tussenstukje aan, welke het euvel moest verhelpen.
Lief en ik hadden er geen vertrouwen in, maar eej, het ding was maar 2 euro. Dus proberen maar…

En het werkt!

Na ruim 3 jaar met een lekkage van heb-ik-jou-daar gezeten te hebben, bleek een rubbertje van 2 euro alles tegen te houden!
woehoe!!!

Waar rubbertjes al niet handig voor zijn!

2 reacties