Kimske's keuken

Nee ik wil geen gids..

‘Ah toe, u kunt er toch wel eentje meenemen, gewoon?

‘Nee, dat is onzin, ik heb digitale televisie met online gids, deze veronica zal alleen nuttig voor de kattenbak zijn’

‘Nou zeg, dan niet hoor, sjeesus’

‘En als je zo praat snap ik wel dat mensen niets van je aannemen’

‘Ja maar ik sta hier al de hele avond in de kou’

‘Ja dat is toch je eigen keuze??

‘Ja maar…… ‘

Zucht. Voortaan maar gewoon aanpakken, dat scheelt weer tijd!

2 reacties

 • Nakisha

  Hoi Kimske! 😀

  Bedankt voor je reactie op de weblog! 😀
  De kerstster staat buiten bereik van alle dieren; de katten komen zelden in de woonkamer en kúnnen er niet in als wij er niet bijzijn gelukkig. De honden laten de schouw wel met rust (Rhodi is op zich hoog genoeg maar heeft op de schouw geen interesse) en de valkparkieten zitten in de andere kamer. Daar moet ik ook dubbel voor uitkijken, want valkjes knagen graag aan planten! 😉

  Groetjes
  Diane