Kimske denkt er het hare van...

Nieuwe liefde

Natuurlijk baal ik met grote regelmaat dat mijn leven nu bestaat uit wassen, strijken, stofzuigen en poetsen. Maar ik heb er zelf voor gekozen en liever bovenstaande, dan in de stress als een kind ziek is. We hebben geen achterwacht en dat leverde voorheen erg veel stress op.

Maar goed, het zijn mijn hobby’s ook niet. Dat wassen, strijken, stofzuigen en poetsen. Hoewel, eigenlijk heb ik daar geen hekel aan.

Het feit dat je er maximaal een kwartier plezier van hebt, dat jeukt aardig.

En stofzuigen. OOh breek me het toetsenbordje niet open. Ik haat stofzuigen. Het geluid, het gehannes met dat snoer, het feit dat je altijd als je klaar bent, weer ergens wat ziet dwarrelen. Vooral met huisdieren (check!) heb ik dat probleem.

‘Moet je luisteren schat, ik vind alles prima. Maar jij stofzuigt. Ik begin er niet aan, ik haat het’

De stoere man haalde zijn schouders op. Hij vond t best. Eens per maand de stofzuiger door t huis trekken, ja prima.

Dat ik meer dacht aan iedere dag, dat werd natuurlijk niet opgepikt.

Op een dag was ik het zat. Ik verkocht alles wat los en vast zat en van de opbrengst kocht ik Ronnie.

We kunnen zeggen dat er, naast mijn zoon, een andere man in mijn leven is.

Ik hou heel veel van Ronnie. Ronnie is een heuse Irobot. De roomba 960. Een stofzuigrobot. Gaat elke dag zijn rondje door het huis en och… wat een heerlijkheid. Zo eens per maand mag mijn lief nu de plintjes en moeilijke hoekjes doen.

En zo komt het voor dat moeders de kindjes naar school werkt, de hond uitlaat, de vaatwasser, droger, wasmachine en de robot aanzet. Een kopje koffie erbij en poeh.. wat zijn we druk 🙂