Kimske's keuken

Over de rabarber en meer

De rabarber heb ik tot moes gekookt en ik moet zeggen.. zeker niet verkeerd. Nu even zien wat ik er allemaal mee kan doen, want alleen een kwak moes.. dat was toch niet echt bijzonder.

We zijn nu een aantal groentetassen verder en de uitdaging van vorige week lag in de koolrabi. Rauw vonden we hem erg lekker door de salade, maar gegrild met een beetje olie en kruiden… nee, niet mijn ding.

de groentetas bevalt mij uitstekend, dus ik heb besloten om een abonnement te nemen. Zo leer je eens wat nieuws.

Grote verontwaardiging toen we vorige week een kropsla hadden die ehm… laten we zeggen ‘bewoond’ was. Bij de vijfde bewoner besloot ik dat ik de sla niet meer wilde eten. Want naast milieubewust, ben ik ook vega en… heb ik een soort en met van klein smetvrees achtig trekje. Nu gaat vega niet altijd samen met biologisch en dat weet ik heus wel. Maar dat hoef ik niet zo letterlijk te zien.

Deze week de laatste asperges van het jaar en wederom rabarber. Verder geen grote uitdagingen in de tas. Wederom sla, maar de bewoners hadden de huur blijkbaar al opgezegd.