Kimske denkt er het hare van...

Plog 12 november

We  hebben géén baby meer. Ik vind daar wat van.
image
Ik baarde nóg een baby, want vandaag beleefde ik een trip down memorylane. midden in een telefoongesprek kirde ik naar schoonmoeder ‘ooh ik mocht nu persen!’ Die zin klopt niet helemaal, maar het gaat om de boodschap mensen.

SAMSUNG CSC
Goedemorgen! Lang zal ze leven, lang zal ze leven!

SAMSUNG CSC
Samen met A. cadeautjes uitpakken, zij vond het spannender dan de jarige 🙂

image

Ik vloog vandaag van hot naar her: A. naar de peutersoos, naar de AH, naar Hilversum om een oven van een vriendin te lenen, weer naar de peutersoos omdat E. met A. op de schoolfoto mag, weer naar huis, en half uurtje later weer terug om A. te halen.

image

ik belde met Ikea om te overleggen wat te doen. In de handleiding staat echt dat de deur eruit moet om de oven goed te reinigen. Ik heb daar meteen over geklaagd. Ze gaan kijken wat ze kunnen doen. To be continued.

image

Ik ben 1 en heb veeeel te grote tanden!

image

Weer boodschappen het gaat om de boodschap. Vanavond iets te vieren, dat doen we met oude kaas 🙂

image

Ik mocht dus een oventje lenen, mijn redding!!! Poging 3…

SAMSUNG CSC

Hello gorgeous!

SAMSUNG CSC

Ze was niet moe! Heus niet. Die slingers heeft ze vakkundig van haar stoel gesloopt.

SAMSUNG CSC

Ja kijk maar even naar je grote zus, die helpt wel!

image

Hoera een taart

image

YO! Tijd om te slonzen. Make up af, huispak aan en zitten maar!

Eén reactie