Kimske denkt er het hare van...

Plog 7 oktober

Afgelopen nacht sliep E. wat beter, maar was manlief verkouden. Kon hij ook niets aan doen, maar ik kon weer niet slapen. Ik val sowieso erg moeilijk in slaap, hoe moe ik ook ben.

11

Juist.

10

Dochter knuffelt wat met Herr Soes

9

En ploef, na de lunch zitten we ineens in de auto. Hoe dan?? Geen idee. Maar nu ik er toch zit, kunnen we best even naar de stad.

8

Mijn doel! Eens zien of dit helpt…voor mezelf hoor, niet voor E. Dit is het enige wat mag in combinatie met borstvoeding, dus we doen het  er maar mee.

7

Kijk dan! A. was erg moe en viel in de auto in slaap. Op de bank sliep ze verder…

5

Na weer wat spelen mocht Dora even aan.

6

We eten uit de vriezer, pastasaus is vaak lekkerder uit de vriezer, vind ik.

4

En ja hoor..na het eten gaat oma weer even liggen… zou t me lukken om in slaap te vallen?

3

jup

2

Als ik weer wakker ben, gaat A. naar bed. Lief brengt haar. Ik ga altijd nog even kijken. Dan doet ze altijd alsof ze slaapt en ik ben dan altijd heel verbaasd, dat snapt u. Hier ziet u waarom: ooit iemand met zo’n grijns in slaap zien vallen??

1

Hela wat kijk jij raar? Ik ga naar Yoga. Hier sta ik vast in een pose. Kan ik beter doen als ik er al ben natuurlijk, dit loopt zo ongemakkelijk…

0

Tante Truus zit achter de tralies. Ze brengt levensgrote spinnen mee naar binnen en dat moet maar eens klaar zijn.

Tante Truus heette ooit poes Lieve. Dochter besloot dat tante Truus beter past. Ben ik het mee eens. Het  maakt de kat niets uit..die luistert toch nooit.

 

 

197 reacties