Kimske's keuken

Pokeren

Overal waar ik kom, zowel op straat als op sites, kom ik pokeren tegen. Iedereen lijkt tegenwoordig te pokeren. Net in het jaar dat ik bedacht heb te leren schaken, is pokeren ineens hot stuff.
Een paar jaar geleden was het nog Kolonisten, waar ook ik helemaal lyrisch van werd. Ik dacht alleen nog maar in Catan termen. Zelfs met koken, zag ik de ingredienten aan voor grondstoffen, die ik dan weer kon ruilen, voor bijvoorbeeld een cake.
Sims is ook zo’n rage, maar dat online. Waar ik nog steeds braaf iedere dag aant simsen ben, en nee, ik wil geen codes om altijd veel geld te hebben, fluisterde mijn nichtje mij in dat Sims zo 2005 is.
Nou en.
IK wil simsen, ik wil Catannen, maar ik wil niet NIET pokeren.
Iedereen om mij heen pokert. Hoe lang zal het nog duren voor ik ook besmet ben.
Immers, sims en catan leken mij eerst ook niet leuk.
Ik ben altijd hopeloos laat met dat soort dingen.
Net als ik besluit te gaan schaken, gaat de wereld pokeren.
Misschien ben ik eigenlijk wel een trendsetter.
Iedereen gaat zich storen aan mij en mijn non-poker houding, want ik wil schaken.
Ik zal bekend worden als zij die haar eigen willetje heeft. Iedereen gaat schaken, omdat ze ook een eigen wil willen hebben.

Jaj!

Maar…
Als iedereen gaat schaken, dan ben ik weer een eenheidsworst..
Misschien dat ik dan eens ga pokeren…

2 reacties

  • Cindy

    Het is niet erg dat jij wilt schaken als iedereen zit te pokeren, alleen heb je dan niemand om tegen te schaken 😛 Overigens Sims ik ook nog steeds en hebben wij pas afgelopen kerst Catan helemaal ontdekt, dus laat dat een troost voor je zijn 😉