Kimske's keuken

Printopdracht

Zo vlak voor het slapen gaan, schoot me ineens te binnen dat ik nog even iets moest printen.
Ik rende—- liep elegant in mijn nachtpon met knalroze badjas naar de printer, om deze aan te zetten. Al even elegant liep ik terug naar laptop, maakte het bestandje open, klikte op ‘print’ en vulde bij ‘aantal’ 2 in, want dat had ik nodig. Dát document, twéé keer geprint.
Ik zette de tv uit en luisterde aandachtig of de printer wat ging doen (die draadloze krengen zijn nogal eigenwijs, ziet u). Printer deed niets, dus maar even kijken wat er was.
Het euvel leek duidelijk: onschuldige poes die op de printer zat waardoor het ding áán en weer úit ging. Opgelucht was ik mensen, intens opgelucht. Dit euvel was namelijk snel te verhelpen. Ik rammelde met een schaaltje brokjes kirde ‘eeeheeeeeten’ en daar kwam madam aangewandeld. Zo. Het printen kon beginnen. Maar nu een foutmelding. ‘Voor deze printopdracht is te weinig papier ingeladen’ en ‘de cartrigde is bijna leeg’. Ik keek poek weer aan, maar nee, geen inkt op dr bekkie ofzo.
Hoe kan dat nou! Net een nieuwe cartrigde! Nog zeker 10 velletjes papier! Ik had twee printjes nodig mensen. Iedereen die de basisschool tot groep 5 heeft afgemaakt weet dan, dat ik RUIM voldoende papier had.
Snugger als altijd, zo rond 23.40, besloot ik even bij de printopdrachten te kijken.
Ja… dus…. Nee daar is níet genoeg papier voor nee, nee natuurlijk niet! Hoe komt dat tussen de printopdrachten???

(helaas is de screenshot niet gelukt wegens baldadige kat, dus maar even getikt. Neem van mij aan, dit stond er!)

Bestand: Aantal
Olijfje.punt.nl 2 nog 468 pagina’s resterend

Ik keek schuin naar de poek, die, gezien de haren en afdrukjes, gezellig over mijn laptop wandelde toen ik bij de printer was.
Ik snap dat wel van Poek. Poek is de kranten in de bak zat en wil ook eens wat anders te lezen hebben…

3 reacties