Kimske's keuken

Verloren schrijfsels…

Soms heb je even geen inspiratie, soms heb je schrijfdrang. In dagen van drang hamster je dan voor de minder vette dagen. Zo doe ik dat soms wel eens. Maar dat loopt niet altijd zoals ik wilde.
Dan heb je een leuk logje in je hoofd en dan heb je geen tijd. Of het lukt toch niet. Alsof je op een vreemde W.P.C. zit zeg maar. En dan heb je hem wel in je hoofd, maar t lukt gewoon niet, dat bloggen. Dan schrijf je wat steekwoorden op zodat je de volgende keer verder kan. Maar meestal heb ik een paar blogs op de reservebank zitten. Hoewel de meeste er nooit afkomen.

Deze keer had ik gewoon geen zin om te bloggen. 12 januari mams een jaar dood. 15 januari zou ze jarig zijn en 17 januari dag van de uitvaart. Ik bedoel maar. Dus ik wilde een blogje van de reservebank halen en posten. Zo ook vandaag. Dus ik klikte op de reserveblog met de titel ‘Hondje’ klikte bijna op ‘post’ en besloot toen eerst de inhoud te bekijken. Juist:

Takkewijf-hondje.

God dat had idd een briljante blog moeten worden. Maar waar ging dat nou over?
We vonden een hondje en daar zijn we achteraan gegaan en een andere vrouw die hem ook zag bleef maar janken dat die hond een kutbeest was want weggelopen, trok t dier bijna uit mn handen toen ik nog op een steiger stond met de hond in mn armen, na anderhalf uur achter een beessie aanlopen.

Ja. Genoeg stof voor een blogje. Maar ik had hem nooit geschreven. En daarom nu een zinloos stukje.

8 reacties

 • Elise

  Tis gewoon een zware en moeilijke week. Morgen zou mijn moeders verjaardag zijn…al 10 jaar vieren we die niet meer en het eerste jaar kwamen mijn zussen en ik nog bij elkaar, even samen eten en gewoon niet alleen zijn maar helaas ook de zussen zien elkaar neit meer dus het hele gezin is uit elkaar, helaas,….

  Moeilijk, sterkte meis.

  Elise

 • kimske

  @ Elise: Lief en ik hebben besloten haar geboortedag te blijven herdenken. Met wat lekkers bij de thee. Het blijft een mooie dag; de dag dat de liefste mams werd geboren…

 • Riz

  ik snap het.. en ik begrijp het helemaal dat je nu ff geen inspiratie heb..

  heb ik ook wel eens niet… en dat geeft niet…. ik maak ook reserve blogjes maar die zijn later nooit zo grappig of doeltreffend als op het moment dat ik ze schreef..

  suc6.. voor je het weet vliegt het weer uit je handen…

 • Karen

  Deze week is ook niet de week voor grappige/leuke/onderhoudende blogjes, dat is toch logisch?
  En ik heb al een half jaar het idee dat het nix meer is met die blogjes van mij. Ooit vond iedereen me grappig ed, nou, verder dan een opsomming van mijn leven kom ik ook niet meer. Eigenlijk vind ik mijn leven ook gewoon ff niet grappig. Nix depressiefs want zo zit ik niet in elkaar, maar gewoon een constatering. En dat mag. Net zoals jij meer dan het recht hebt om zinloze stukjes neer te zetten.