Kimske's keuken

Wasmachine 3…

We hebben in de twee jaar dat we samenwonen nu
onze 3e comimagnetron,
onze 3e telefoon,
ons 2e bed ( derde zit in de planning)

En vanaf aanstaande dinsdag, ook onze 3e wasmachine…

HOEZO grootverbruikers?

Dat zit zo: LT had een erg kleine combi magnetron, ik kon daar niet goed mee uit de voeten. We konden hem goed verkopen, en we kregen van familie hun oude, grotere. Die veroorzaakte vrij snel kortsluiting, waarna we onze 3e kochten.

LT had een draad-telefoon, we kochten een nieuwe, die na bijna 2 jaar rare kuren kreeg: de 2 deed het niet meer. Het is een bijzondere gewaarwording, dat je bij elk nummer dat je wilt draaien, kippevel krijgt, als er een 2 in voorkomt. Snel daarna werd ook de opneem-knop minder. Dus nieuwe.

LT had het onderstel van een boxspring, wat was verkocht als volledig bed. Kimske kreeg rugklachten, we kochten een matras, en Kimske dr bed werd binnengehaald. Echter weer niet zonder problemen: de lattenbodem is niet je van het.
De ouders van LT kopen een nieuw bed, en hebben dan een auping onderstel over, of wij interesse hadden? Nou dat hebben we zeker: twee nieuwe matrassen erop en we zijn weer even klaar.

Nu de wasmachine: LT had een Blücher, die lekte, had weinig toeren en maakte veel herrie.
Kimske had van een eerder samenwoongril ( 6 hele weken jaja) een wasmachinge over, een hippe AEG, 1200 toeren, en stil.
Hop, die werd overgezet, en de Blücher werd verkocht.
De AEG begon te lekken, wij hem even op zijn kant zetten, wat dom is: ik had nog garantie, maar goed. Later bleek, dat ie op alle kanten kon staan, maar niet rechts: daar zitten de printplaatjes en andere elektronica…
3x raden op welke kant wij de wasmachine hebben gezet, en daarmee vermoord…

Aanstaande dinsdag komt onze heuse nieuwe wasmachine, dubbelwandig, dus nog minder herrie aan!

5 reacties

 • Ron

  Mjah… ik heb het vooral met audio/video/pc. Maar dan er alsmaar bij…niet echt als vervangers 😛 (Heb momenteel om een beeld te geven5 cd-spelers hier staan :S)
  Bij de wasmachine/koelkasten en aanverwante artikelen is het rustig. Woon nu 3 jaar opmezelf… en die apparatuur houd het ook al 3 jaar uit. (Waarbij opgemerkt dat er in de droogtrommel een condensator moest worden vervangen: precies 3 jaar na aanschaf.)

  Dus al met al valt het me wel mee 🙂

 • Judith

  Ik herken je verhaal…..
  Heb het hier met stofzuigers, heb inmiddels de vierde in 6 jaar tijd en ik hoop dat deze ff mag blijven want hij bevalt me prima en was duur genoeg.
  Veel geluk met je nieuwe wasmaschine, wat fijn dat ie geen herrie (tenminste, dat belooft ie) maakt.