Kimske denkt er het hare van...

WOT 2: Massage

Massage

 1) Behandeling 2) Behandeling van de spieren 3) Die aanraking betekent veel voor u (crypt.) 4) Effleurage 5) Fysiotherapeutische behandeling 6) Fysiotherapie betekent veel voor u (crypt.) 7) Fysiotherapeutische behandeling 8) Gezondheid bevorderende spierbehandeling 9) Geneesmethode 10) Geneeswijze 11) Heelkundige bewerking van spieren 12) Klopping

Ik ruimde het speelgoed op, dat kon mooi, nu ik alleen in de kamer was. Niemand die mij zou storen. Daar gingen de bal, de poppetjes, knuffels en duplo, hophophop zo de bakken in. De bakken in de kast, vanavond wacht mij een avondje rust. Mijn lief moet werken en ik ben dan alleen thuis. Kaarsjes aan, kopje thee erbij…. bijna is het zover. RUST! En ontspanning.

De WOT* deze week is massage. Ik prakkiseer me suf wat ik dáár nou voor zinnigs over kan schrijven.

Ik dook onder de bank om ook daar het speelgoed weg te ruimen. Plots heb ik hem in mijn handen. Mijn blogonderwerp. Ik kijk er even naar en er verschijnt een brede glimlach op mijn gezicht. Dit hier, is ultiem genot voor élke moeder. Gewoon even op je buik gaan liggen, dit aan je kind geven et voila. Daar heb je je massage. Nu heb ik twee kinderen, dubbel geluk dus. Wie zegt dat moederschap zwaar is?

Lang leve het duplo autootje.

 

Wat is WOT?

#WOT: betekent Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Elke donderdag geeft Martha een onderwerp waarover massaal geblogd kan worden. Leuk! 

Laat een link achter naar je eigen blog zodat iedereen mee kan lezen.

Eén reactie